Vreau la Mish-Mash

Curriculum

Programa prescolara in vigoare, conform normelor MECT

Copilul este centrul actiunii educative, iar educatoarea indrumator, organizator, dirijor in actiunea de insusire a cunostintelor. Invatarea integrata la gradinita se reflecta cel mai bine prin predarea tematica ( integrarea continuturilor ), care sprijina dezvoltarea concomitenta a unor domenii, in loc sa se concentreze pe un aspect izolat , lucru nefiresc pentru dezvoltarea copilului. Predarea tematica se face in asa fel incat sa reflecte legaturile dintre mai multe discipline si conexiunile lor de viata.

La gradinita Mish-Mash folosim in aplicarea curriculumului accente care pun in valoare dezvoltarea globala a personalitatii copilului si diversificarea strategiilor de predare - invatare - evaluare, caracterizate prin folosirea de metode activ-participative, prin asigurarea de valente formative ale jocului, ca activitate de baza a copilului, precum si printr-o evaluare a fiecarui copil in raport cu el insusi.

Extracurriculare

  • Limba Engleza
  • Mici-Mari Samurai
  • Dans
  • Vizite la diverse obiective culturale sau turistice
  • Vizionarea de spectacole, teatre

Program si Taxe

Program normal 08:00 - 12:30 sau program prelungit 08:00 - 18:00. In acest interval copiii servesc mic dejun, gustare la ora 10:00, iar la programul prelungit sunt incluse si masa de pranz si gustarea de la ora 16:00.

Taxa inscriere/reinscriere: 500 RON

Program scurt, 08:00 - 12:00, 1300 RON

Program lung, 08:00 - 18:00, 1.500 RON